در هر سال میلادی جدید تعداد زیادی لیست درباره کشورهای مختلف جهان منتشر میشود که وضعیت هر کشور را در زمینههایی مانند امنترن، مرفهترین، قدرتمندترین و موارد مشابه رتبهبندی میکند. اما شاید داشتن یک رتبهبندی کامل از کشورها که در برگیرنده تمامی موارد مهم باشد بسیار جذاب باشد. موسسه معتبر usnews در آمریکا نهادی است که با در نظر گرفتن فاکتورهای مختلف لیست بهترین کشورهای جهان را در هر سال منتشر میکند.
در این رتبه بندی عواملی مانند حقوق شهروندی، تاثیرات فرهنگی، نوآوری، قدرت نظامی، بهداشت و آموزش، کیفیت زندگی و اقتصاد باز لحاظ میشوند. برای تهیه لیست بهترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۷ این موسسه نظرات ۲۱ هزار نفر از فعالان اقتصادی، نخبگان و شهروندان عادی کشورهای مختلف را گردآوری کرده است. در زیر میتوانید لیست بهترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۷ را مطالعه نمایید:
۱- سوئیس
تولید ناخالص داخلی: ۷۰۱ میلیارد دلار
جمعیت: ۸٫۳ میلیون نفر
سوئیس بهترین کشور بر روی کره زمین است. این کشور کوچک اروپایی به دلیل بهرهمندی از سیستمهای اجتماعی پیشرو، دفاع از حقوق شهروندان و محیط اقتصادی مساعد در این رتبه قرار گرفته است.
۲- کانادا
تولید ناخالص داخلی: ۱٫۸۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۳۵٫۹ میلیون نفر
کانادا دارای بهترین کیفیت زندگی در جهان است. این کشور از نظر اقتصادی و سیاسی بسیار باثبات است و سیستم آموزشی و سلامت عمومی بسیار پیشرفتهای دارد. کانادا همچنین در لیست محبوبترین کشورهای دنیا در سال ۲۰۱۶ در رتبه نخست قرار گرفت.
۳- بریتانیا
تولید ناخالص داخلی: ۳٫۰۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۶۵٫۱ میلیون نفر
بریتانیا که هنوز در شوک خروج از اتحادیه اروپا به سر میبرد یک کشور قدرتمند از نظر فرهنگی بسیار با نفوذ است.
۴– آلمان
تولید ناخالص داخلی: ۳٫۹۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۸۱٫۴ میلیون نفر
این کشور در سال گذشته در رتبه نخست قرار داشت اما امسال سه رتبه تنزل داشته است. به احتمال بسیار زیاد دلیل این موضوع نگرانی از برخورد با مهاجران و وقوع چند عملیات تروریستی در سال گذشته در این کشور است. با این حال آلمان هنوز هم یکی از بهترین کشورهای دنیا در تمامی زمینهها میباشد. قابل ذکر است که از بین ۱۰ شهر برتر دنیا برای زندگی، سه شهر متعلق به کشور آلمان است.
۵- ژاپن
تولید ناخالص داخلی: ۴٫۶۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۱۲۷ میلیون نفر
به دلیل ثبات اقتصادی و سیاسی در ژاپن، این کشور در رتبهبندی امسال دو پله صعود داشته است. از دلایل اصلی قرارگیری ژاپن در بین ۱۰ کشور برتر جهان، فضای کسب و کار و کارآفرینی مناسب و نفوذ فرهنگی زیاد این کشور در جهان است. همچنین دو شهر اوزاکا و توکیو ژاپن در بین ۸ شهر امن جهان قرار دارند.
۶- سوئد
تولید ناخالص داخلی: ۵۷۱ میلیارد دلار
جمعیت: ۹٫۸ میلیون نفر
در بین کشورهای اسکاندیناوی سوئد بهترین رتبه را به دست آورده است. این کشور لقب بهترین کشور برای زنان را کسب کرده است و در کنار مزایای بیشمار، شرایط بسیار مناسبی برای کودکان و همچنین داشتن زندگی سبز و بدون آلودگی دارد. در لیست سبزترین کشورهای جهان، سوئد در رتبه سوم قرار دارد.
۷- آمریکا
تولید ناخالص داخلی: ۱۷٫۴۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۳۲۱٫۴ میلیون نفر
این کشور به دلیل روی کار آمدن رئیس جمهور جدیدش با افت رتبه روبرو شده است ولی با این حال از دیدگاه پاسخدهندگان هنوز هم در بین ۱۰ کشور برتر جهان قرار دارد.
۸- استرالیا
تولید ناخالص داخلی: ۱٫۵۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۲۳٫۸ میلیون نفر
این کشور محیطی بسیار عالی برای افراد بازنشسته است و شرایط اقتصادی و فرهنگی مناسبی را در اختیار شهروندانش قرار میدهد.
۹- فرانسه
تولید ناخالص داخلی: ۲٫۸۰۰ میلیارد دلار
جمعیت: ۶۶٫۸ میلیون نفر
این کشور در رتبهبندی امسال یک پله سقوط داشته است که دلیل آن ناامنیهای به وجود آمده در آن است. با این حال باید بدانید که این کشور شرایطی بسیار عالی را برای زندگی و کار در اختیار شهروندانش قرار میدهد.
۱۰- نروژ
تولید ناخالص داخلی: ۴۹۹ میلیارد دلار
جمعیت: ۵٫۲ میلیون نفر
کشور نروژ در چندین سال اخیر به عنوان مرفهترین کشور جهان شناخته شده است. این کشور در لیست بهترین کشورهای جهان از نظر کیفیت زندگی رتبه نخست را در دنیا دارد و همچنین شرایطی عالی برای زندگی زنان در این کشور وجود دارد. همچنین نروژ به عنوان یک کشور پیشرو در حوزههای زیست محیطی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به شمار میرود.
۱۱- هلند
۱۲- دانمارک
۱۳- فنلاند
۱۴- نیوزلند
۱۵- سنگاپور
۱۶- ایتالیا
۱۷- لوکزامبورگ
۱۸ اتریش
۱۹- اسپانیا
۲۰- چین
۲۱- ایرلند
۲۲- امارات متحده عربی
۲۳- کره جنوبی
۲۴- پرتغال
۲۵- هند
۲۶- تایلند
۲۷- روسیه
۲۸- برزیل
۲۹- یونان
۳۰- رژیم صهیونیستی
۳۱- لهستان
۳۲- عربستان سعودی
۳۳- مکزیک
۳۴- قطر
۳۵- مالزی
۳۶- ترکیه
۳۷- جمهوری چک
۳۸- آفریقای جنوبی
۳۹- اندونزی
۴۰- ویتنام
۴۱- پاناما
۴۲- آرژانتین
۴۳- فیلیپین
۴۴- پرو
۴۵- مصر
۴۶- مجارستان
۴۷- کاستاریکا
۴۸- مراکش
۴۹- کرواسی
۵۰- سریلانکا
۵۱- جمهوری دومنیک
۵۲- شیلی
۵۳- اسلوونی
۵۴- اروگوئه
۵۵- اکوادور
۵۶- بحرین
۵۷- میانمار
۵۸- رومانی
۵۹- تانزانیا
۶۰- لتونی
۶۱- کنیا
۶۲- کلمبیا
۶۳- بلغارستان
۶۴- تونس
۶۵- گواتمالا
۶۶- عمان
۶۷- اردن
۶۸- غنا
۶۹- آذربایجان
۷۰- بلاروس
۷۱- قزاقستان
۷۲- بولیوی
۷۳- اوکراین
۷۴- پاکستان
۷۵- آنگولا
۷۶- لبنان
۷۷- نیجریه
۷۸- الجزایر
۷۹- ایران
۸۰- صربستان